Extravaganta casa de vara a Marthei Stewart   octombrie 6th, 2010

Foto: wikipedia.org

Martha Stewart este una dintre cele mai cunoscute femei din Statele Unite. Ea s-a clasat pe locul trei in Topul “Forbes” al celor mai bogate reprezentante ale sexului frumos din showbiz.  Cunoscuta proprietara a unui imperiu media in Statele Unite, a permis in cursul acestei saptamani echipei emisiunii realizate de faimoasa Oprah Winfrey sa filmeze luxoasa ei vila de peste 10.000 de metri patrati.

Ascunsa intr-o padurice pe coasta din Maine, Skylands este proprietatea preferata a vedetei si locul unde primeste oaspeti de seama, printre acestia numarandu-se Barbara Streisand, informeaza Daily Mail.

Casa a fost construita in 1925 de magnatul Edsel Ford. Dupa ce a cumparat imobilul, in 1997, Martha a pastrat mobila originala.

Proprietatea are absolut toate amenajarile posibile si este decorata cu cele mai noi piese de arta si cele mai moderne aparate de bucatarie. Vila are inclusiv o camera de aranjat florile in vaza. “Este un vis devenit realitate pentru orice este interesat de aranjamentele florale”, a precizat Stewart.

Design-ul interior prezinta finisaje delicate, oglinzi aurite, lumanari din secolul al XVIII-lea si lampi alese cu mare grija pentru a completa imaginea de ansamblu a casei. Gradinile care inconjoara proprietatea sunt opera renumitului arhitect de exterior Jens Jensen si sunt la fel de luxoase ca si imobilul in sine.

Pentru fotografii click AICI.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii