Un masterand la Harvard a infiintat o Societate pentru cei mai talentati tineri romani care doresc sa se implice in schimbarea tarii   octombrie 6th, 2010

Planurile sale de viitor sunt indreptate spre Romania (foto: fundatiadinupatriciu.ro)

Chiar daca e plecat de mult timp din Romania, Radu Tatucu, masterand la Harvard, isi indreapta planurile de viitor catre tara natala. Este convins ca tinerii din Romania ar trebui sa fie primii care incearca sa schimbe ceva in tara in care s-au nascut. In acest scop a creat, recent, si Societatea Globala a Studentilor si Tinerilor Profesionisti Romani (GRPS Society), care ii reuneste pe unii dintre cei mai talentati tineri romani care doresc sa se implice in schimbarea tarii lor, indiferent de locul in care locuiesc in prezent.

Radu Tatucu are un parcurs academic si profesional impresionant: o bursa Soros pentru a studia ultimii doi ani de liceu in Anglia, facultatea absolvita la Harvard, o bursa ,,Orizonturi Deschise” pentru a urma un master la aceeasi universitate americana prestigioasa, o experienta de lucru de doi ani la Banca Mondiala din Washington si una de doi ani si jumatate in consultanta economica si de management in Boston. In plus, anul viitor va incepe si un master in administrarea afacerilor la London Business School.

Intr-un interviu acordat Fundatiei Dinu Patriciu, Radu Tatucu vorbeste despre cum ar trebui sa arate sistemului educational din Romania, precum si despre competentele noi dobandite de el in timpul studiilor in strainatate.

Citeste mai departe AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii