Mentineti misterul in relatia de cuplu   octombrie 6th, 2010

Foto: citynews.ro

 

Majoritatea femeilor stiu ca e nevoie de putin mister pentru ca o relatie sa dureze. Desi acest lucru e cunoscut, unele reprezentante ale sexului frumos lasa rutina sa se instaleze, deoarece sustin ca nu au timp sau ca au trecut de varsta la care apelau la diverse trucuri pentru a-si atrage partenerul.

Specialistii va ofera cateva sfaturi care va ajuta sa aveti o relatie misterioasa, dar in acelasi timp bazata pe incredere si sinceritate. Pentru ca relatia sa dureze e nevoie de spontaneitate, informeaza ele.ro.

In fiecare zi incercati sa va surprindeti partenerul cu ceva nou, cum ar fi un fel inedit de mancare sau o mica escapada in afara orasului.

Nu va obligati partenerul sa aiba aceleasi gusturi ca si dumneavoastra, acceptati diferentele si apreciati-le.

Nu trebuie sa va limitati in ceea priveste semnele de iubire- e bine sa-i demonstrati zilnic partenerului ce simtiti pentru el, indiferent de varsta. Asa le veti arata si celor din jur legatura speciala dintre dumneavostra si sot sau iubit.

Evitati sa va mintiti partenrul sau sa va ascundeti laturi ale personalitatii de dragul lui, pentru ca in timp se creeaza tensiuni ce pot duce chiar si la despartire.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii