O mamica a inventat caruciorul acoperit si a devenit milionara   octombrie 6th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

De cel mai multe ori, necesitatea sta la baza tuturor inventiilor. Acest principiu e valabil si pentru o mama din Marea Britanie, care a inventat un carucior acoperit, pentru a le ajuta pe femeile ai caror copii nu pot adormi usor.

Cara Sayer, in varsta de 38 de ani a fost organizator de eveniment inainte de a o avea pe fiica ei, Holly, care acum are doi ani. Credea ca dupa nastere nu se va mai intoarce la afaceri, dar intr-o zi cand statea cu prietenele la cafenea a avut o idee “de milioane”, informeaza Daily Mail.

‘Copiii nostri nu vroiau sa mearga la culcare. Incercam mereu sa le acoperim caruciorul, dar mi se parea ridicol. Atunci le-am spus prietenelor mele ca ar trebui ca cineva sa inventeze un carucior acoperit. Ele m-au sfatuit sa nu mai sper degeaba si sa fac chiar eu asta.”, a declarat Cara.

Dupa ce a cumparat o tesatura speciala ce nu permite luminii sa treaca prin ea, dar lasa aerul sa treaca, a realizat un prototip, iar apoi a obtinut un patent. Cara si-a prezentat inventia la un targ expozitional cu produse pentru copii si a avut un succes neasteptat.

Contactata de mai multe firme care doreau sa cumpere astfel de carucioare, proaspata mamica a fost nevoita sa-si foloseasca economiile pentru a realiza 10.000 de astfel de modele. Sayer a reusit sa vanda toate exemplarele intr-un timp foarte scurt, iar acum la mai putin de un an de la lansarea produsului are deja un profit considerabil, iar in curand poate deveni milionara, deoarece inventia ei se va comercializa in toata Europa, dar si Australia.

“Nu credeam niciodata ca se va intampla asa ceva. A fost mai greu la inceput, dar e uimitor cat de repede s-a intamplat totul.“, a marturisit Sayer.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii