REVISTA PRESEI MONDENE: Alina Sorescu, luna de miere in China. Ileana Lazariuc are agentie de bone filipineze   octombrie 6th, 2010

(foto:eva)

Dupa ce au avut o nunta ca in povesti, tinerii casatoriti Alina Sorescu si Alexandru Ciucu si-au impachetat bagajele si s-au indreptat catre China, pentru a petrece luna de miere.Cum au petrecut cei doi langa Marele Zid, aflam din Cancan. Experienta dobandita in urma cresterii celor doi copii, a determinat-o pe Ileana Lazariuc sa-si deschida o afacere in acest domeniu. Cum se descurca in afaceri nora celui mai bogat roman, aflam din Libertatea.

Dupa un drum lung de aproape 16 ore, proaspat casatoritii nu au iesit o zi si o noapte din camera, pentru a se odihni si a se acomoda cu diferenta de fus orar de cinci ore, transmite Cancan. „Am stat sa ne reglam cu somnul. O zi si o noapte am dormit… Ne-am petrecut destul timp in hotel, dar am si profitat de faptul ca eram intr-o tara cu o cultura ofertanta”, a marturisit cantareata.

Alina si Alexandru au vrut sa ajunga in special la Expozitia Mondiala de la Shanghai, insa ajunsi acolo nu au ratat nici Orasul Interzis si Piata Tian’an Men, Mausoleul lui Mao Zedong si Marele Zid Chinezesc.

„Putem sa numim vacanta de doua saptamani in China semi-luna noastra de miere; continuarea va veni la iarna”, a adaugat proaspata doamna Ciucu.

Revenind acum in Europa, aflam ca Ileana Lazariuc care locuieste la Monte Carlo impreuna cu sotul si cei doi copii, si-a deschis o afacere care sa deserveasca familiile bogate din Monaco: o agentie de bone filipineze, potrivit revistei Star, preluat de Libertatea.

Sotia lui Tiriac jr. are experienta in acest domeniu, mai ales ca ea are ca ajutor pentru cresterea celor doi copii tot o bona care provine din Filipine.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii