Se deschide primul mall din nord-vestul tarii   octombrie 6th, 2010

Proiectantii spun ca Baia Mare este "locul pe care il cautau" (Foto: emaramures.ro)

Lucrarile la mall-ul „Gold Plaza“, primul din zona de nord-vest a tarii, sunt aproape de finalizare. Dezvoltatorii proiectului mizeaza pe un milion de vizitatori din Maramures dar si din judetele vecine, pentru care nu exista alternative de cumparaturi si petrecere a timpului liber, scrie Adevarul de Baia Mare.

La 4 noiembrie, baimarenii se vor putea bucura de primul shopping center. Aici vor sosi aproximativ 100 retaileri, se vor deschide mai multe spatii destinate petrecerii timpului liber, printre care si sase sali de cinema, toate fiind echipate si cu proiectoare speciale care suporta tehnologia 3D.

Conducerea „Gold Plaza“ a decis sa vina in Romania si sa construiasca prima sucursala la Baia Mare mai ales pentru faptul ca zona de nord vest suferea de lipsa unui mall. „Dupa ce am cercetat toata piata din Romania si am vizitat peste 26 de orase, am decis ca Baia Mare sa fie primul oras din Romania in care vom face «Gold Plaza». Doar aici am gasit ceea ce cautam“, a declarat Eran Socher, manager al proiectului.

Potentialul de clienti al zonei este foarte mare, mai spune Socher. Peste un million de oameni sunt la o distanta de aproximativ o ora de condus fata de Baia Mare. „Zona de nord-vest a Romaniei reprezinta un vad comercial foarte bun, avand in vedere ca nu exista niciun alt mall de acest gen pe o raza de cateva sute de kilometri. Dupa calculele noastre, peste un million de oameni ne pot vizita zilnic centrul. Aici includem si judetele Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Salaj  sau alte localitati limitrofe“, a mai precizat proiectantul.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii