Secretul tineretii lui Cliff Richard: dieta in functie de grupa de sange   octombrie 6th, 2010

Foto: europafm.ro

 

Arata extraordinar, in ciuda faptului ca in curand va implini 70 de ani. Sir Cliff Richard are aceeasi tinuta ca acum 30 de ani, si desi in tinerete a avut “vicii de rocker”, cantaretul a reusit prin dieta in functie de grupa de sange sa fie sanatos, dar si sa se mandreasca cu o forma de invidiat.

Richard marturiseste ca e obsedat de felul in care arata si de aceea a adoptat o dieta putin mai ciudata, in functie de grupa de sange, informeaza Daily Mail.

Cantaretul va implini 70 de ani joi, dar si-a aratat corpul tonifiat intr-o sedinta foto pentru calendarul sau, iar rezultatul regimului sau este uimitor.

Dieta in functie de grupa de sange a fos dezvoltata de doctorul Peter D’Adamo in 1997 si presupune consumul unor anumite alimente care se potrivesc grupei sangvine.

De exemplu cei care sunt in grupa A, ca si Cliff Richard sunt sfatuiti sa nu manance carne rosie sau lactate, dar pot consuma peste, carne de curcan si de pui.

Sir Cliff, marturiseste ca a renuntat definitiv la carnea rosie, lactate, faina, cartofi, rosii, mango, banane si papaya si nu mai bea nici macar suc de portocale.

“Nu pot consuma carne rosie si imi lipseste, dar pot manca multe alte tipuri de carne: pui, peste, curcan si acum am descoperit si laptele de soia, care imi place foarte mult, mai ales daca e aromat”, a declarat cantaretul pentru revista Saga.

“Prietenii imi spun ca lumea e obsedata de felul in care arat, dar va asigur ca nu e nimeni mai obsedat decat mine. Sunt mandru de faptul ca pot merge pe scena in ultima creatie Versace sau Thierry Mugler si stiu ca arat bine.”, a adaugat Richard.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii