Statiunile montane din strainatate, destinatia perfecta pentru un sejur la schi – VEZI OFERTELE   octombrie 6th, 2010

Printre destinatiile preferate de romani se numara Elvetia si Austria (foto: xtrem.ro)

Cum Sarbatorile de Iarna se apropie cu pasi repezi, agentiile de turism incearca sa ii ademeneasca pe romani cu fel de fel de sejururi la schi, in statiunile montane din afara tarii.

Ofertele variaza de la cateva sute de euro si ajung pana la 1.000 de euro pentru statiunile renumite in acest domeniu, noteaza ziare.com.

Tarile care atrag cei mai multi turisti, inclusiv romani, sunt de departe Austria si Elvetia, dar oferte destul de aractive vin si din Franta, Italia si Bulgaria.

Austria este destinatia preferata a schiorilor in special datorita partiilor de calitate excelenta,  serviciilor ireprosabile si al preturilor comparabile sau mai mici decat in Romania.

De asemenea, Alpii reprezinta pentru europeni locul de bastina al sporturilor de iarna, iar Franta profita din plin de acest lucru. Orasele din Alpii francezi propun romanilor, in afara de schi, si multa distractie si multe monumente culturale.

Pe langa aceste tari cu renume pentru zonele de schi, si statiunile din Bulgaria se situeaza deasupra serviciilor de la noi din tara. Statiunea Bansko este situata in partea de sud-vest a Bulgariei, la 160 km de Sofia, la poalele muntilor Pirin.

Citeste mai multe AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii