Violante Placido si Ciaran Hinds, confirmati pentru continuarea din Romania a filmului “Ghost Rider”   octombrie 6th, 2010

Ciaran Hinds si Violante Placido, asteptati in Romania

Actorul irlandez Ciaran Hinds si actrita italiana Violante Placido au fost confirmati in distributia filmului „Ghost Rider: Spirit of Vengeance” ce va fi filmat in Romania, ne-au declarat surse din Castel Film.

Vedeta din „Munich”, Ciaran Hinds, va interpreta rolul Diavolului, cel care isi doreste sa conduca lumea prin intermediul fiului eroului Johnny Blaze, interpretat de Nicolas Cage. Filmul il urmareste pe Johnny Blaze incercand sa se ascunda de oameni si de blestemul sau intr-o regiune izolata din Europa de Est. Actrita, compozitoarea si cantareata de origine italiana Violante Placido, pe care am vazut-o de curand pe marile ecrane in rolul Clarei din „The American”, va interpreta rolul mamei copilului aflat in pericol sa isi piarda trupul si sufletul din cauza dorintei Satanei de a stapani lumea. In rolul copilului Danny a fost distribuit Fergus Rioridan.

Regizorii Mark Neveldine si Brian Taylor, cunoscuti pentru filmele ”Crank” si “Gamer”, sunt deja in Romania si pregatesc inceperea filmarilor impreuna cu echipa de productie a Studiourilor Castel Film Bucuresti.

Nicolas Cage este asteptat in Romania, la sfarsitul acestei luni, cand intreaga echipa se va deplasa la Sibiu pentru primul cadru. Cea mai mare parte a productiei se va filma in studiourile din Snagov deoarece scenariul filmului implica si constructii de decor elaborate, dar si la Castelul de la Hunedoara, pe Transfagarasan si la Rovinari. Pana la sfarsitul anului, echipa romano-americana se va deplasa in Turcia pentru doua saptamani de filmare.

Filmul produs de Columbia Pictures va intra pe marele ecrane in februarie 2012.

Vezi AICI trailerul filmului „Ghost Rider” din 2007, o productie ce a avut incasari de 228 milioane de dolari la nivel mondial.

D.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii