Andreea Esca: „Am un salariu absolut decent”   octombrie 7th, 2010

Foto: replicavedetelor.ro

Emblema Pro Tv-ului si cea mai longeviva prezentatoare de stiri din Romania, dupa 14 ani de televiziune, Andreea Esca este perfectionista si statornica, atat in profesie, cat si viata de familie.

Vedeta a declarat ca este platita decent si ca nu s-a imbogatit din televiziune, noteaza adevarul.ro. „Am un salariu absolut decent. Cred ca, pus si simplu, s-a creat o legenda in jurul salariului meu, dar in orice caz nu sunt din categoria oamenilor care s-au imbogatit din televiziune”, a adaugat aceasta.

Andreea a declarat ca cea mai importanta lectie pe care a invatat-o de la parintii sai este curajul de oferi copiilor libertatea pe care a avut-o si ea. „As vrea sa am curajul pe care l-a avut mama mea cu mine, pentru ca mi-a oferit multa libertate. Iar mie mi-e cam frica. Trebuie sa ai curajul sa le dai drumul si sa vezi daca or sa aplice sau nu ce au invatat”, a spus prezentatoarea. Unul din hobby-urile sale este pictura, de care nu foarte multa lume stie si are un mic atelier acasa in care face tablouri moderne, cu colaje pentru prietenii sai.

Cititi inverviul complet AICI.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii