Gwyneth Paltrow se relaxeaza cu vin   octombrie 7th, 2010

Foto: cinemagia.ro

Gwyneth Paltrow, cunoscuta actrita de origine americana si mama a doi copii, se poate lauda cu un statut de invidiat printre toate simbolurile de la Hollywood. Dar, vedeta de 37 de ani are placeri simple si este foarte fericita cu serile linistite petrecute acasa, cand se relaxeaza cu sesiuni de cumparaturi online si un pahar de vin bun alaturi.

Actrita isi mentine silueta de invidiat printr-o dieta macrobiotica, iar metoda preferata de relaxare dupa o zi incarcata pe platourile de filmare este un shopping spree online, informeaza Female First. „In anumite seri, dupa ce au adormit copii, imi iau laptop-ul in brate si un pahar de vin bun, citesc stirile si imi cumpar haine”, a precizat aceasta.

Frumusetea blonda a Hollywood-ului, a lasat deoparte regimurile de slabit drastice pe care le-a tinut inainte de a naste cei doi copii. „O sa mai iau in greutate din cand in cand pentru ca imi place mancarea, un vin bun, dar si o inghetata mult prea mult sa le las deoparte definitiv”, a mai adaugat Paltrow.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii