“Iluzionistele”, spectacol-calatorie in imaginar   octombrie 8th, 2010


Spectacolul de dans contemporan “Iluzionistele”, in regia Madalinei Dan, invita publicul la o calatorie in imaginar pe 13 octombrie, incepand cu ora 19:00, in Sala Ronda a Centrului National al Dansului (CNDB).

„Noi locuim departe de aceste locuri cochete, intr-un castel, la intretaierea drumului de vest cu cel de sus-est, acolo sus, mai in stanga pe harta, pe Taramul de Nord cu accente citadine, acolo unde stelele cazatoare se numara cu aplomb si maniere alese.
Avem un program foarte exact pe care il respectam ca pe ochii din cap: tricotam, lesinam,
tricotam, lesinam,
tricotam, lesinam,
tricotam, lesinam…
Periodic, frunzarim neglijent brosurici pline cu litere lipsa, ne facem manichiura cu iod, dam de mincare la plozi, ne rotim in directia acelor de ceasornic, ne uitam cuviincioase la televizor….totul pentru igiena mentala”, suna, pe scurt, descrierea spectacolului de dans.

Madalina Dan este absolventa a Liceului de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti si a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, sectia coregrafie.

Din 1998 pana in 2003 este membra a companiei de dans Oleg Danovski din Constanta iar in 2008 participa la programul de burse pentru dans contemporan DanceWeb Scholarship-Vienna.

A studiat scrierea dramatica in cadrul unui master al U.N.A.T.C Bucuresti iar din 2005 preda cursuri de dans contemporan pentru neprofesionisti organizate de Centrul National al Dansului Bucuresti.

Creatii proprii: “Elan spre transcendent” (1998), “Just like a woman” (2001), “Need for speed” (2005), “Dedublarea” (2007), “Iluzionistele” (2009)  si “Beginning, Middle, End” (in colaborare cu Andrea Bozic si Michael Pichbeck).

Iluzionistele

Un spectacol de Madalina Dan

Cu: Maria Baroncea, Carmen Cotofana, Mihaela Dancs, Madalina Dan

Dramaturgie: Rui Catalao

Scenografie: Mara Grigoriu

Productie: CNDB

C.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii