Anastasia Soare e prietena cu Jennifer Lopez   octombrie 8th, 2010

Foto: viva.ro

 

Anastasia Soare e mai cunoscuta in America, decat in Romania. Mai mult, „Regina sprancenelor”, si-a castigat multi prieteni din randul starurilor de la Hollywood datorita priceperii ei in arta pensatului. Romanca a marturisit ca vedeta cu care se intelege cel mai bine este Jennifer Lopez.

Anastasia Soare, devenită celebra in America datorita maiestriei ei in pensat a marturisit in emisiunea „Acces direct” de astazi ca vedeta cea mai apropiată sufletului ei este Jennifer Lopez, informeaza Libertatea.

„Sunt foarte buna prietena cu Jennifer Lopez. Am participat la toate evenimentele din ultimii 15 ani din viaţa ei. La nunta, la botez, i-am cunoscut copiii, o indragesc foarte mult. Am fost saptamana trecuta la ea si i-am facut sprancenele. Este o mamica extraordinara, un exemplu. In realitate este mult mai frumoasa decat la televizor. Are un ten superb”, a  declarat Anastasia Soare.

Anastasia este vecina cu David Beckham, care  i-a marturisit ca  a ramas placut impresionat sa afle ca ea este din Romania si a laudat fotbalul din tara noastra.

„Inainte sa vin in Romania am fost la David si Victoria Beckham sa le fac sprancenele si i-am spus ca vin in Romania. Atunci mi-a spus ca avem fotbal foarte bun in tara si mi-a si vorbit despre Gica Hagi, Adrian Mutu si Cristi Chivu”, a adaugat aceasta.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii