Blaga ii tine in suspans pe Boc si Basescu   octombrie 8th, 2010

Foto:mediafax

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a refuzat, vineri, sa spuna daca va candida la presedintia partidului, in cadrul viitoarelor alegeri. Blaga s-a marginit a spune doar „Lasati timpul sa curga si o sa vedeti”, transmite Agerpres.

Prezent la reuniunea primarilor democrat liberali de la Poiana Brasov, fostul minsitru de Interne a anuntat ca alegerile de la varful partidului ar putea avea loc cel mai devreme la mijlocul lunii decembrie si cel mai tarziu la inceputul lunii martie 2011. La intrebarea jurnalistilor privind o eventuala candidatura a sa la sefia PDL, Blaga a ezitat sa dea un raspuns clar: „Lasati timpul sa curga si o sa vedeti”, a spus Blaga.

La aceeasi intrebare adresata prim-vicepresedintelui PDL, Adriean Videanu, acesta a facut trimitere la raspunsul lui Vasile Blaga. „A raspuns (n.r. – Vasile Blaga) si pentru mine”, a spus Videanu.

In acelasi context, secretarul general al PDL a precizat, in nume personal, ca data conventiei pentru alegerea presedintelui partidului ar trebui sa se incadreze cel mai tarziu in termenul sfarsitul lunii februarie – inceputul lunii martie, anul viitor. (L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii