Bono, colectie vestimentara in parteneriat cu Louis Vuitton   octombrie 8th, 2010

(foto: Wikipedia)

Rockerul de la U2 are parte de faima in industria muzicala, insa acum isi doreste sa aiba succes cu o noua colectie de haine. Impreuna cu sotia sa, Bono va crea piese vestimentare inspirate din lumea Africii. Pentru a realiza cu brio acest proiect, cantaretul se va alatura celebrului brand de lux Louis Vuitton.

 Bono si sotia sa, Ali Hewson, vor sa stimuleze investitiile in Africa. Pentru a atinge acest obiectiv, in 2005, cuplul a pus bazele firmei Edun, care realizeaza colectii de haine organice. Totusi, in 2009, compania de moda ecologica a avut pierderi de noua milioane de dolari, informeaza Female First.

De altfel, rockerul va semna un contract cu celebra casa de moda din Franta pentru a crea o noua colectia. Din cauza raportului financiar, conducerea grupului care detine Louis Vuitton a decis sa creasca profiturile si sa cumpere o parte din actiunile de la Edun.

Mai mult, noua colectie este inspirata din stilul de viata al celor din Africa. „Suntem incantati sa atragem atentia asupra noii stari de spirit din Africa, adica pozitiva si optimista”, a declarat Bono.

Louis Vuitton este una dintre cele mai importante case de moda din lume. Contractul cu Bono nu este singura asociere cu celebritati, Jennifer Lopez si Madonna sunt doua dintre vedetele care au reprezentat brandul in reclamele pentru produsele acestuia.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii