Fiul fostei sefe de cabinet a lui Basescu, retinut de DIICOT   octombrie 8th, 2010

foto: puterea.ro

Procurorii DIICOT au emis mandate de arestare pe numele a sapte persoane in cazul de spalare de bani in dosarul Petromservice, printre cei retinuti fiind si Ionut Andrei Eftimie, fiul fostei sefe de cabinet a presedintelui Traian Basescu, informeaza ziarul Puterea in editia on-line de vineri.

De asemenea, printre persoanele arestate se mai afla si un fost lider PDL. ”Ionut Andrei Eftime, unul dintre cei retinuti in dosarul de spalare de bani, este nimeni altul decat fiul fostei sefe de cabinet al presedintelui Traian Basescu, Lia Licanescu – Eftime, sotia lui Ion Eftime, fondatorul postului de televiziune Alpha TV si unul dintre investitorii din trustul media Realitatea-Catavencu, partener de afaceri cu Sorin Ovidiu Vantu si Liviu Luca”, scrie Puterea.

Potrivit sursei citate, in declaratia de avere din 9 iunie 2009, Lia Licanescu-Eftime completeaza rubrica „venituri din alte surse” cu salariul de 4.162 lei, aferent perioadei 19 iunie-5 septembrie 2008, incasat de la Realitatea TV.

Lia Licanescu a fost sefa de cabinet al lui Traian Basescu pe cand acesta era primarul general al Capitalei, apoi a fost angajata la Administratia Prezidentiala, ca director de cabinet. Acum patru luni, perioada in care, la Realitatea TV, se derula controlul ANAF, Lia Licanescu-Eftime a demisionat de la Cotroceni. (EN)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii