Baconschi: Nu am fost servil cu Basescu   octombrie 9th, 2010

Foto: opiniateleormaneanului.ro

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a declarat, sambata, la Iasi, ca presedintele Traian Basescu nu era genul sau, si ca nu a fost „nici servil, nici familiar” fata de seful statului, informeaza Mediafax.
Recent inscris in PDL,  Baconschi a mai spus ca are o relatie corecta cu Basescu si ca regulile de comunicare stabilite initial intre el si seful statului au fost respectate in intregime.
„Va fac o marturisire, si anume ca Basescu nu era genul meu. Sunt opusul sau din multe puncte de vedere. M-a chemat la un moment dat la el, iar inca de la prima discutie am stabilit regulile de comunicare. Si de atunci asa a ramas. Nu am fost nici servil, nici familiar fata de Traian Basescu”, a declarat Baconschi, citat de Medifax.
Oficialul MAE considera ca presedintele „are meritul ca a chemat multi oameni de valoare langa el, desi unii dintre acestia intre timp au plecat”, precizand ca nu il va critica pe Traian Basescu „nici acum cand este presedinte, si nici dupa ce nu va mai fi la conducerea statului”.
El a spus ca si-a propus sa ramana zece ani in politica, urmand ca restul vietii sa-l dedice scrisului si cititului. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii