Barbatii, greutatea lor si performantele in pat   octombrie 9th, 2010

Foto: feminis.ro

 

Desi in general barbatii mai plinuti sunt evitati de catre femei, recent s-a descoperit ca acestia sunt amanti exceptionali. Pe langa faptul ca sexul cu barbatii grasuti dureaza mai mult, se pare ca acestia sunt si ceva mai priceputi in aplicarea tehnicilor de satisfacere sexuala.

Cercetatorii turci au ajuns la concluzia ca o partida de sex cu un barbat mai grasut dureaza circa 7.3 minute, in vreme ce media pentru barbatii mai zvelti este de doar doua minute. Mai mult, grasutii se pare ca sunt si mult mai atenti la dorintele partenerelor lor, informeaza perfecte.ro.

Oamenii de stiinta spun ca barbatii mai grasi au mai putine probleme cu ejacularea prematura, ceea ce ii face din start mai buni amanti.

Se pare ca secretul lor sta in tesutul adipos care este distribuit inegal pe abdomen, lucru care ii ajuta sa iti mentina un anumit echilibru hormonal.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre femeile plinute, care sunt stanjenite de greutatea lor si de aceea viata lor sexuala e afectata.

In urma unui sondaj, s-a descoperit ca trei din patru femei nu fac sex cu partenerii lor pentru ca „au grasime pe abdomen”, „aripioare” sau „celulita”.

73 % dintre femeile participante la sondaj, au spus ca nu se simt bine in propria piele. O parte din ele cred ca nu sunt suficient de fermecatoare pentru partenerii lor, iar cealalta parte considera ca sunt prea grase, motive suficient de intemeiate pentru ele ca sa nu mai faca sex.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii