Doua gemene au nascut fetite, in aceeasi zi   octombrie 9th, 2010

Foto: captura site click

 

Se spune ca unii gemeni pot simti ceea ce simt si fratii lor, insa doua surori gemene au trecut in aceeasi zi prin durerile nasterii. Cele doua tinere au nascut in aceeasi zi doua fetite si spera ca micutele lor sa fie la fel de apropiate ca si ele.

Cristina si Alexandra Lima au facut tot posibilul ca fetitele lor sa se nasca in aceeasi zi pentru a se intelege la fel de bine ca si ele, informeaza Click.

Cele doua surori au fost extrem de apropiate de-a lungul timpului si dupa ce Alexandra s-a mutat în California si apoi in Las Vegas, au suferit una dupa cealalta din cauza distantei, ajungand sa-si scrie cate 27 de mesaje pe zi.

Surpriza a venit cand au aflat ca sunt insarcinate in acelasi timp si ca urmau sa nasca fetite.

„Eu am fost prima care a aflat ca sunt insarcinata”, a declarat Cristina. La doar o saptamana, Alexandra afla ca si ea la randul ei purta un copil in pantece. Amandoua urmau sa nasca fetite.

Alexandra a vrut să fie alaturi de sora sa in momentul special si si-a convins sotul sa se mute in sudul Floridei. Miercuri cele doua femei au devenit mame si bucuria a fost nespusa cand au aflat ca au nascut in aceeasi zi.

„Am vrea ca fetitele noastre sa fie la fel de apropiate ca noi, sa fie ca doua surori. Si daca o sa le imbracam la fel de Ziua Recunostintei, o sa fie un fel de bonus”, a marturisit Cristina.

Pentru video click AICI.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii