Ilie Nastase, acuzat de rasism: Ce-o sa-mi faca, ma baga la puscarie?   octombrie 9th, 2010

Foto: antena2.tv

Fostul tensimen Ilie Nastase a declarat ca atitudinea „extremista” a lui Laszlo Tokes l-a determinat sa spuna ca romii ar trebui dusi in Harghita, potrivit Realitatea.net.

„99 la suta dintre romani gandesc la fel ca mine, dar le e frica sa spuna!”, a replicat Nastase cand a aflat ca s-a autosesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).

Scandalul, pornit de la declaratiile facute de Ilie Nastase in ProSport, are la baza, spune fostul mare tenismen, atitudinea extremista a lui Laszlo Tokes: „M-am enervat cand l-am auzit! Ei au voie sa spuna orice, iar noua trebuie sa ne fie frica?”.

Referitor la comunicatul facut de CNCD, Nastase a replicat: „Si ce-o sa-mi faca? Sunt persoana particulara, pot sa spun orice! Ce-o sa se intample? Ma vor baga la puscarie?”, adaugand ca a vorbit de libera circulatie in UE.

Numai numele lui Bölöni l-a facut pe Nastase sa indulceasca tonul: „E o problema ca am zis ca tiganii sa se mute in Harghita? Ce, Harghita nu e in Romania? Puteam sa zic Brasov! Daca Bölöni s-a simtit, imi cer scuze, dar numai fata de el, pentru ca mi-e prieten. Tökes spune ca ungurii trebuie sa ia Baia-Mare, Satu-Mare si Targu-Secuiesc, iar eu n-am voie sa-mi spun parerea ca roman? „.  (S.A.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii