Revelioane mai ieftine in strainatate – VEZI OFERTELE   octombrie 9th, 2010

Cele mai ieftine oferte externe de Revelion sunt în Bulgaria (foto: feminin.netul.ro)

Pachetele oferite de agentiile de turism cu cazia Sarbatorilor de Iarna se indreapta in special spre destinatiile din afara granitelor. Numarul mare al ofertelor externe se explica prin faptul ca acestea sunt mai ieftine si mai tentante decat cele din statiunile romanesti.

Preturile pachetelor turistice pentru Revelion, cat si pe perioada intregului sezon de iarna, prezentante de turoperatori al targul Winter Holiday, au scazut in medie cu 10-15% in acest an, noteaza sambata Monitorul Expres.

La Sinaia cazarea pentru trei nopti in perioada Revelionului, la un hotel de trei stele, costa intre 1.100 si 2.000 de lei de persoana, iar la patru stele pretul poate ajunge la 3.000 de lei de persoana. Asta in conditiile in care suma platita pentru  sapte nopti de cazare cu demipensiune in statiunea St. Kanzian din Austria costa sub 400 de euro de persoana. Cele mai ieftine oferte pentru sfarsitul de an sunt in Bulgaria, unde trei nopti de cazare la un hotel de trei stele pe Litoral, cu servicii all inclusive, au preturi intre 250 si 270 de euro de persoana.

Citeste mai departe AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii