Rugby, Challange Cup: Stejarii Bucuresti – Leeds Carnegie 9-23   octombrie 9th, 2010

foto: rugby.ro

Rugbistii de la Stejarii Bucuresti au debutat cu infrangere in Cupa Challange, reprezentanta Romaniei in aceasta competitie pierzand, pe teren propriu, meciul cu englezii de la Ledds Carnegie, scor 9-23 (6-3).

Stejarii au inceput bine meciul si Vlaicu a dus scorul la 6-0, dupa ce a transformat doua lovituri de pedeapsa. Leeds a redus din diferenta prin Pratt, tot din lovitura de pedeapsa, iar la pauza s-a intrat cu scorul de 6-3. In repriza a doua, englezii s-au impus cu autoritate, mizand pe forta pachetului de inaintare. Ba, mai mult, in minutu 60 Stejarii au fost penalizati cu un eseu, astfel ca scorul a devenit 10-6 pentru Leeds. Pratt si Thomas au dus scorul la 16-6 dupa doua lovituri de pedeapsa, pentru ca Florin Vlaicu sa reduca din diferenta in finalul meciului. Rezultatul final a fost stabilit in ultimele secunde, cand Faafili a reusit un eseu pentru Leeds, transformat de Thomas pentru scorul final, 9-23.
In cealalta partida a grupei, Stade Francais – Crociati 57-6. Stejarii vor juca in etapa viitoare in deplasare, cu italienii de la Crociati. (M.G.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii