Enel intrerupe curentul electric pentru 12 ore, in cartierul Berceni din Capitala   octombrie 10th, 2010

Curentul electric va fi oprit intre orele 7.00 si 19.00 (foto: ftr.ro)

Alimentarea cu electricitate a cartierului Berceni din Capitala va fi intrerupta duminica, timp de 12 ore, din cauza unor lucrari la statia electrica Masini Grele.

Cei care locuiesc pe Soseaua Berceni nr.96, strada Oituz, ansamblul rezidential si comercial Monaco Tower, precum si agentii economici din zona vor ramane, la sfarsitul acestui weekend, fara curent electric, intre orele 7.00 si 19.00, arata un comunicat de presa al Enel, remis joi ziare.com.

Lucrarea face parte din programul de modernizare a retelelor electrice din Muntenia, Banat si Dobrogea. „Realizarea acestor lucrari este absolut necesara si consta in inlocuirea echipamentelor vechi, cu unele moderne, de ultima generatie, care au o fiabilitate ridicata. Scopul lucrarilor este de a oferi un grad sporit de siguranta in alimentarea consumatorilor precum si cresterea capacitatii retelei electrice de distributie in zona”, explica sursa citata.

Investitiile in cele trei zone se ridica la 700 de milioane de euro, iar acestea se vor desfasura pe parcursul a cinci ani. Scopul este acela de a imbunatati calitatea serviciilor de distributie, mai ales reducerea intreruperilor de energie electrica.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii