Escapada de weekend in Europa – VEZI OFERTELE   octombrie 10th, 2010

Paris, Londra si Roma sunt cateva dintre cele mai indragite destinatii (foto: yachtcharterfinder.com)

Daca te-ai satrurat sa iti petreci weekendurile acasa sau in statiunile din tara, acum poti sa schimbi peisajul fara scoti prea multi bani din buzunar. Un sfarsit de saptamana intr-un oras aflat la doar doua-trei ore distanta de Bucuresti poate costa numai 250 de euro.

Paris, Londra, Roma sunt cateva dintre cele mai cautate destinatii de weekend. Cu toate acestea, agentiile de turism au reusit sa isi diversifice oferta in ultimii ani introducand pe lista si alte orase europene precum Zürich, Köln, Tallinn sau Sankt Petersburg, noteaza duminica Revista Capital.

In medie, un city break costa 250 de euro pentru destinatiile consacrate. Tariful se poate dubla  insa daca vrei o destinatie speciala cum ar fi Moscova (400 de euro), Dubai (550 de euro) sau Ljubljana (500 de euro).

„Unul dintre principalele avantaje ale acestor pachete este pretul. In weekend, hotelurile au tarife mai mici decat in timpul saptamanii, cand este in trend  turismul de afaceri. La sfarsit de saptamana, hotelurile au un grad de ocupare scazut si de aceea ofera tarife foarte convenabile pentru turisti“, declara Mircea Vladu, presedintele Prestige Tours.

Citeste mai departe AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii