Harta tarifelor la schi in Romania   octombrie 10th, 2010

O noapte in statiunea Poiana Brasov te costa 50 de lei (foto: cristi26.files.wordpress.com)

O data cu prima zapada vin si primele oferte din partea agentilor hotelieri. Preturile pentru o noapte de cazare in statiunile montane autohtone, care au partii de schi practicabile, variaza in aceasta perioada de la 45 de lei, cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a innopta in statiunea Bran, pana la 160 de lei.

Daca vrei sa mergi la schi la Predeal, o innoptare in statiune te costa 60 de lei. In tarif intra cazarea intr-o camera dubla la un hotel de trei stele din statiune. Pretul este valabil pana pe 23 decembrie, noteaza money.ro.

O noapte in statiunea Poiana Brasov te costa 50 de lei. Pretul este valabil pana pe 15 decembrie si acopera cazarea intr-o pensiune de trei margarete.

Cu 70 de lei pe noapte mergi la munte in statiunea Sacele. Tariful include cazarea intr-o pensiune de trei margarete.

O innoptare in statiunea Bran ajunge la 45 de lei. Tariful este valabil pana pe 25 noiembrie si acoperă cazarea in camera dubla dintr-o pensiune de trei margarete.

O innoptare in statiunea Azuga te costa 60 de lei. In pret intra cazarea intr-o camera single dintr-un hotel. Tariful este valabil pana pe 30 noiembrie.

Dacă vrei sa mergi la Busteni, o innoptare se ridica la 85 de lei. Pretul acopera cazarea in camera dubla intr-un hotel de doua stele. Tariful este valabil pana pe 17 decembrie.

O noapte in Sinaia ajunge la 112 de lei. In tarif intra cazarea in camera dubla dintr-un hotel de doua stele.

Citeste mai departe AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii