Ponta: PSD a renuntat la suspendarea lui Basescu   octombrie 10th, 2010

Foto: psdcs.ro

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, duminica, inainte de inceperea Conferintei Nationale a Femeilor social-democrate, ca PSD a renuntat la initierea suspendarii presedintelui Traian Basescu. Motivul renuntarii: PSD a obtinut ce a dorit in cazul Legii pensiilor, relateaza realitatea.net.

Ponta a spus ca, daca presedintele Traian Basescu ar fi promulgat „legea fraudata” a pensiilor, PSD ar fi initiat procedura de suspendare.

„N-a promulgat-o de frica, de nefrica, din calcule, e mai putin important. Pentru noi rezultatul este important, acela ca legea aceasta ar fi afectat milioane de pensionari si i-ar fi convins pe toti ca in Parlament poti sa furi orice lege pentru ca se promulga de Traian Basescu”, a afirmat el.

Ponta a spus ca, in aceste conditii, PSD a renuntat la initierea procedurii de suspendare, dar ca nu va ezita sa recurga la acest demers daca presedintele isi incalca obligatiile constitutionale.

„Si legea pensiilor si legea educatiei pot fi rezolvate in Parlament, dar numai daca acest Parlament functioneaza dupa regulile democratiei si dupa regulile bunului-simt. Cu doamna Anastase in frunte, este evident pentru toata lumea ca nu se poate asa ceva”, a spus Ponta. (S.A.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii