Rolling Stones in turneu, cand o sa se plictiseasca Keith Richards si Ronnie Wood   octombrie 10th, 2010

sursa foto: clashmusic.com

In mai Rolling Stones a relansat albumul din 1972 “Exile on Main Street”, vandut in aproape  un milion de exemplare in toata lumea, marti, 12 octombrie, va fi lansat DVD-ul filmului din 1974 “Ladies & Gentlemen the Rolling Stones”, care cuprinde secvente din concertele trupei si luna aceasta Keith Richards isi va publica volumul biografic. Anul 2010 este, prin urmare, un an plin pentru membrii trupei Rolling Stones.

Intr-un interviu acordat Billboard si preluat de Reuters, bateristul Charlie Watts vorbeste despre toate aceste proiecte si despre posibilitatea unui nou turneu.

“Uitasem complet de el”, spune Watts despre filmul din 1974. Artistul adauga: “Inca nu imi mai amintesc prea multe. Oricum a fost o perioada buna pentru noi, perioada in care il aveam in trupa pe  Mick Taylor. A fost o epoca de aur pentru Rolling Stones.”

Desi suna paradoxal ca Watts nu isi aminteste prea multe din epoca de aur a trupei, muzicianul se apara: “Tot incerc sa le explic celor care-mi iau interviuri ca e o diferenta intre a privi din exterior activitatea unei trupe si a face parte din ea. Oamenii se uita la tine socati si spun Cum nu-ti amintesti cum a fost cutare concert?, dar nu inteleg ca a doua zi noi cantam in alta parte.”

Succesul noii variante a albumului “Exile on Main Street” a fost o mare surpriza pentru membrii formatiei, mai spune Watts: “Am fost foarte bucuros cand am ajuns pe locul intai in topuri. Mick (Jagger) si cu mine credeam ca nu o sa cumpere albumul decat vreo 10 oameni de 50 de ani. E uluitor, de-a dreptul uluitor”.

Watts spune ca nu a citit noua carte a colegului sau  Keith Richards, dar adauga: “Sper ca a scris de bine despre toti, dar oricum, e perspectiva lui. Cartea nu a fost scrisa pentru mine, altii trebuie s-o citeasca. Eu il cunosc pe Keith, il iubesc. Sper ca o sa-i mearga bine si sa i se vanda cartea.”

Cat despre un nou turneu sau un nou album Rolling Stones, bateristul spune ca asteapta sa “se plictiseasca” colegii lui de trupa: “ De vreo doi ani spunem ca anul viitor o sa ne punem pe treaba. O sa mergem in turneu cand o sa se plictiseasca Keith, cand o sa scape de toata treaba cu cartea si cand o sa se plictiseasca si Ronnie (Wood). Deocamdata nu e cazul pentru niciunul. Dar o sa vina si clipa aia. Inca nu stim, e nevoie de foarte multe pregatiri care necesita mult timp.”

Ana Soviany

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii