Battle of Songs prelungeste inscrierile pana pe 29 octombrie   octombrie 11th, 2010

Datorita numarului mare de cereri de la compozitorii care doresc sa se inscrie in concursul “Battle of songs”, organizatorii Star Management au decis sa prelungeasca perioada de inscrieri pana pe 29 octombrie, potrivit site-ului oficial al evenimentului, battleofsongs.com.

“Battle of Songs” este singurul concurs privat de compozitie din Romania. Lansat in 2007, competitia a acordat, pret de trei editii, premii in valoare de peste 25.000 euro in bani si multe alte premii in echipamente si instrumente muzicale.

Dupa numai trei editii concursul si-a inscris in palmares nume de succes cum ar fi George Hora (castigator al Marelui Premiu in 2008) sau proiectul Xonia feat. Deepcentral “My Beautiful One”, creat pentru concursul din 2009 si devenit unul dintre hit-urile anului 2010.

Anul acesta Battle of Songs beneficiaza de un juriu de marca, reprezentat de cei mai influenti oameni din FM: Andreea Berghea (Kiss FM), Bogdan Pavlica (RRA), Denis Ciulinaru (National FM), Diana Singer (Radio 2110), George Zafiu (Europa FM), Manuel Dinculescu (Radio 21), Tony Tesiu (Radio ZU).

Pentru toti compozitorii tineri, Battle of Songs ofera o ocazie unica de a obtine un feedback rapid din partea oamenilor care reprezinta piata muzicala romaneasca de mainstream.

C. M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii