Calarasi: Vacanta de sarbatori, pe lista de prioritati a romanilor   octombrie 11th, 2010

Romanii prefera sa-si petreaca sarbatorile de iarna in strainatate Foto: martour.ro

Cine a facut economii in ultima perioada a inceput sa aranjeze programul de sarbatori din timp. Pana la Craciun mai sunt doua luni si jumatate, iar in Calarasi s-au cumparat pana acum mai mult de 16 pachete pentru vacanta de iarna.

Romanii care s-au grabit sa faca rezervari au cerut agentiilor de turism oferte pentru strainatate. Pe lista de preferinte se afla Austria, unde se merge de obicei pentru schi, dar sunt trecute si destinatii exotice cum ar fi Turcia si Egipt. Tur operatorii pun la dispozitia clientilor pachete care incep de la trei zile si ajung pana la douazeci. In oferte intra  hoteluri si pensiuni care ofera si masa si cazare sau doar gazduire.

Daca aleg sa petreaca sarbatorile in tara, clientii trebuie sa scoata din buzunar intre 300 si 900 de lei de persoana, cu masa si cazare la Busteni, Brasov, Vatra Dornei si Baile Felix. Ofertele din strainătate pentru: Austria, Turcia, Egipt, Tunisia pot incepe de la 100 de euro de persoana doar cazarea si pot ajunge pana la 2.000 de euro cu transport inclus, cazare si masa.

Pana acum, locuitorii din Calarasi au facut mai multe rezervari pentru vacante in afara tarii. Alina Lazar, agent de turism, a spus pentru Adevarul de Seara ca multi aleg ofertele in strainatate, ”deoarece pachetele pentru Romania li se par mai scumpe“. Cu 900 de lei, cat costa in tara o camera la hotel cu mic dejun inclus, se poate pleca in afara la un hotel la care pe langa masa clientii mai au acces la piscina si minibar. (V.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii