Generic controversat pentru “Familia Simpson”   octombrie 11th, 2010


Sursa foto: unrealityshout.com

Controversatul artist britanic Bansky a creat un nou generic, plin de imagini socante, pentru celebrul serial american de animatie “Familia Simpson”, scrie BBC.

Noul generic a fost creat special pentru episodul “MoneyBart”, difuzat ieri in Statele Unite. Genericul contine o secventa de un minut care infatiseaza un grup de muncitori, din care fac parte adulti, copii, ursi panda si inorogi, care lucreaza in conditii mizere pentru a realiza suveniruri cu emblema “Familia Simpson”. Depozitul in care lucreaza muncitorii e plin de sobolani si oase umane, iar papusile cu chipul lui Bart Simpson sunt umplute cu blana unor pisici date printr-o gigantica masina de tocat.

Potrivit BBC, artistul s-ar fi inspirat din stirile conform carora o parte din animatia serialului este realizata de o companie din Coreea de Sud.

Artistul spune ca ideile sale indraznete au starnit dispute intre membrii echipei de productie si o parte din departamentul de animatie a amenintat chiar ca isi va da demisia.

Bansky, al carui nume real nu este cunoscut, este specialist in grafitti si este celebru pentru lucrarile sale controversate, inclusiv un portret in marime naturala al unui detinut de la Guantanamo, pe care l-a afisat la Disneyland.

Genericul creat de Bansky: http://www.youtube.com/watch?v=DX1iplQQJTo&feature=player_embedded

Ana Soviany

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii