Gica Popescu il ataca pe Razvan Lucescu   octombrie 11th, 2010

foto: evz.ro

Fostul mare international Gica Popescu il pune la zis pe selectionerul Razvan Lucescu, pe care il acuza ca a facut foarte putine lucruri bune in cele 14 luni ale mandatului la carma echipei nationale.

Gica Popescu a vorbit despre echipa nationala la Digi Sport si a criticat modul in care Razvan Lucescu a lucrat in ultimul an. „Este o situatie fara precedent. A preluat echipa de 14 luni si nu ne-am calificat. Cu Albania trebuie sa ai zece ocazii si sa dai trei goluri. Bai, Razvane, tu nu stii ce inseamna sa joace echipa nationala bine! Probabil pentru ca nu ai facut performanta la nationala te multumesti cu putin! Ce ghinion sa ai la doua ocazii? Bai, Razvane, asta e echipa nationala a Romaniei, noi maturam pe jos cu Albania! Alo, trebuia sa nu-i scoatem din careul lor!”, a izbucnit Gica Popescu.
Un alt repros pe care „Baciul” i l-a facut lui Razvan Lucescu este relatia cu jucatorii, in fata carora nu a reusit sa se impuna. „Cand ai intrat in vestiar, jucatorii trebuie sa simta ca a intrat seful. Altfel, nu te impui in fata unor jucatori care castiga doua-trei milioane de euro pe an. Omul trebuie sa te stie de frica!”, a precizat Gica Popescu, adaugand ca daca ar fi fost seful FRF nu l-ar fi numit pe Razvan Lucescu in functia de selectioner: „Cand a fost instalat, Razvan Lucescu era optiunea numarul trei pentru mine. Prima optiune era Dan Petrescu, iar rezultatele urmatoare mi-au dat dreptate. Consideram ca si Gica Hagi merita o sansa, prin ce a facut el”.
Gica Popescu a mai spus ca in cazul in care vom rata si calificarea la turneul final din 2014, toti sefii FRF ar trebui sa demisioneze. „Daca nu ne calificam la Mondiale, sa se ia toti de mana cu Razvan Lucescu si sa plece! Sa plece Mircea Sandu, Ionut Lupescu si Razvan Lucescu”, a spus Gica Popescu. (M.G.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii