Imagini inedite cu Lady Gaga la 15 ani   octombrie 11th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

Si-a obisnuit fanii cu un stil vestimentar iesit din comun. Insa Lady Gaga nu a fost dintotdeauna o excentrica. La 15 ani, cantareata a aparut intr-un episod din cunoscutul serial american „Clanul Sporano” (The Sopranos-n.r). Imaginea sa de atunci contrasteaza puternic cu cea din prezent.

Nici urma de vreo tinuta iesita din comun sau de o coafura trasnita. Dovada a faptului ca Lady Gaga a fost o adolescenta ca oricare alta sunt imaginile cu artista aparand in episodul „TheTelltale Moozadell” din serialul „Clanul Soprano”.
Tanara cantareata, pe numele sau real Stefani Germanotta, avea doar 15 ani si parul lung, ondulat, saten inchis. Lady Gaga interpreteaza o adolescenta rebela, imbracata sport, cu haine inchise la culoare, si care nu isi doreste sa se faca remarcata prin tinuta, cat prin comportamentul iesit din tipare, titreaza Mail Online.
Personajul careia ii da viata Gaga fumeaza, chiar daca se afla la piscina din incinta liceului, si face parte dintr-un grup de fete cu un comportament departe de cel exemplar.
Pentru fotografii, click AICI.
Pentru video, click AICI.
C.S.
Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii