Islamistii din Malaezia cer interzicerea concertului lui Adam Lambert   octombrie 11th, 2010

Foto: Wikipedia

Partidul islamist de opozitie din Malaezia cere autoritatilor statului sa anuleze concertul pe care artistul american Adam Lambert ar urma sa-l sustina joi, scrie Reuters. Motivul invocat de partid este cultura “gay” pe care sustine ca ar promova-o cantaretul intr-o tara majoritar musulmana.

Reprezentantii partidului Pan Islamic Malaezian (PAS) au amenintat ca isi vor chema toti membrii si sustinatorii pentru a protesta si pentru a-i converti simbolic pe toti cei care vor merge la concertul starului. PAS este al doilea partid politic din aceasta tara, cu peste un milion de membri.

“Spectacolele lui Adam Lambert sunt imorale, ele aduc pe scena dansatori barbati care se saruta, acest lucru nu este bun pentru oamenii din aceasta tara”, a declarat liderul tinerilor din PAS, Nasrudin Hasan. Relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex este considerat un delict in Malaezia.

Adam Lambert nu este singurul artist strain care are parte de un asemenea tratament. Inca din 2007, PAS sustine constant campanii impotriva spectacolelor unor artisti ca Beyonce, Rihanna, Gwen Stefani, Pitbull, Avril Lavigne sau Mariah Carey.

C.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii