Motiunea de cenzura, depusa saptamana viitoare   octombrie 11th, 2010

Foto: mediafax.ro

Social-democratii, conservatorii si liberalii au stabilit ca textul motiunii de cenzura sa fie finalizat pana lunea viitoare, iar depunerea acesteia sa aiba loc in cursul saptamanii urmatoare.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a afirmat dupa intalnirea cu liderii PC si PNL, ca au stabilit ca in aceasta saptamana sa fie realizata „o varianta comuna agreata de cele trei partide” in privinta textului motiunii, informeaza NewsIn.
Varianta textului va fi supusa votului birourilor permanente ale fiecarui partid. Si presedintele conservatorilor, Daniel Constantin, a precizat ca motiunea de cenzura va fi depusa in Parlament saptamana viitoare.
„In a doua parte a motiunii de cenzura vom prezenta masurile pe care noi le consideram prioritare a fi luate de Guvernul de criza care va fi instalat de motiunea de cenzura. Ramane ca saptamana viitoare, luni, fiecare partid sa aprobe textul motiunii de cenzura si undeva in cursul saptamanii viitoare vom depune aceasta motiune, sperand ca in saptamana urmatoare sa o votam si in plenul reunit al celor doua Camere”, a declarat liderul PC.  (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii