Nicolicea despre Ponta: Efectul Cioca-Boca il urmareste inca pe Carlanul fara minte   octombrie 11th, 2010

Foto:realitatea.net

Liderul deputatilor UNPR, Eugen Nicolicea, l-a ironizat pe presedintele PSD pentru acuzatiile aduse de acesta independentilor in urma votului asupra Legii Pensiilor, relateaza NewsIn.

„Efectul Cioca Boca il urmareste inca pe Victor Ponta. Aceasta este explicatia celei mai recente iesiri in decor pe care <carlanul fara minte> (o sintagma atribuita lui Ion Iliescu despre Ponta, nerecunoscuta de seniorul PSD, n.r.) a executat-o astazi in fata camerelor de luat vederi”, spune deputatul UNPR intr-un comunicat.

Nicolicea ii atribuie lui Ponta eticheta de „Pontanac” intrucat „s-a repezit sa vorbeasca despre cum au votat altii, uitand ca el este de fapt cu musca pe caciula”. „Atat de mult i-a pasat lui Victor Ponta de pensionari si de varsta de pensionare incat nici macar nu a fost prezent in sala atunci cand s-a votat amendamentul cu pricina. In loc sa fie prezent la locul de munca din Parlament, Victor Ponta se pregatea de raliu sau facea figuratie in fata camerelor de luat vederi”, spune deputatul UNPR.

Nicolicea ii face liderului social democrat si o recomandare: „Intrucat noi nu vorbim despre raliuri, ii propunem Pontanacului sef ca nici el sa nu mai vorbeasca despre pensionari”. In aceeasi nota ironica, deputatul, fost PSD-ist, sustine ca „frustrarea” lui Ponta este aceea ca „Pontanacul sufera sincer ca nu a ajuns ministru al justitiei in Guvernul Boc”.

Suparat pe lista lui Ponta

Victor Ponta a prezentat luni lista votului electronic din 15 septembrie asupra Legii pensiilor, cand a fost respins amendamentul social-democratilor care instituia o varsta de pensionare diferentiata pentru femei si barbati, la 63 si, respectiv, 65 de ani. Ponta i-a enumerat pe cei care au votat impotriva, printre care presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, ministrul Muncii, Ioan Botis, vicepresedintele PDL Ioan Oltean, ministrul Apararii Gabriel Oprea, si liderul UNPR, Eugen Nicolicea. „Cred ca dl Basescu a chemat intr-adevar pe cine trebuie la Cotroceni, pe cei care s-au opus in Parlament diferentierii de varsta”, a spus liderul PSD. (L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii