Pianistul fara maini a castigat “China’s Got Talent”   octombrie 11th, 2010

Liu Wei, un tanar de 23 de ani care si-a pierdut ambele maini intr-un accident, a castigat concursul “China’s Got Talent”, uimind o lume intreaga cantand la pian cu degetele de la picioare, scrie cotidianul “The Independent”.

Wei a convins juriul si spectatorii adunati la Stadionul din Shanghai cu interpretarea proprie a melodiei “You’re Beautiful” a cantaretului britanic James Blunt.

Desemnandu-l castigator al reality show-ului, cei trei membri ai juriului i-au laudat determinarea si l-au indemnat sa-si urmeze visurile, asa cum a facut si pana acum.

In urma castigarii concursului, Liu a fost invitat sa cante in deschiderea unui concert sustinut de artista Jolin Tsai din Taiwan si are ocazia sa incheie contracte pentru spectacole proprii.

Tanarul si-a pierdut membrele superioare in urma unui accident stupid din copilarie: pe cand avea doar 10 ani, s-a electrocutat jucand “de-a v-ati ascunselea”. La varsta de 18 ani, Liu Wei a decis sa urmeze o cariera in muzica, invatand sa cante la pian cu degetele de la picioare.

C.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii