Topul celor mai influente femei din Marea Britanie   octombrie 11th, 2010

Foto: stiri.acasa.ro

 

Daca in urma cu cateva zile jurnalistii Forbes realizau un top al celor mai puternice femei din lume, luni, reprezentantii companiei National au dat publicitatii un top al celor mai influente femei din Marea Britanie. JK Rowling, cea care a scris cartea “Harry Potter”, conduce in respectivul clasament.

In topul celor 100 de femei britanice intocmit de National, Victoria Beckham ocupa pozitia a doua, iar regina Elisabeta se situeaza pe locul trei, informeaza Guardian.

JK Rowling, autoarea seriei “Harry Potter”, care recent a donat 10 milioane de dolari unei clinici din Edinburgh, a fost aleasa cea mai influenta femeie din Marea Britanie datorita talentului ei scriitoricesc, dar si implicarii sale in acte de caritate.

Victoria Beckham, vedeta pop care recent a devenit designer, a ocupat locul doi, in timp ce Elisabeta a II-a s-a situat pe locul 3. Sotia primului ministru al Marii Britanii, Samantha Cameron, ocupa pozitia a sasea.

Topul celor mai influente 100 de  femei a fost realizat pentru a marca aniversarea unui secol de la infiintarea companiei National, care publica peste 20 de reviste.

Iata clasamentul in intregime:

JK Rowling

Victoria Beckham

Regina Elisabeta

Shami Chakrabarti

Cheryl Cole

Samantha Cameron

Cath Kidston, designer

Kate Moss

Vivienne Westwood

Dame Tanni Grey-Thompson

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii