UDMR: Am discutat cu Basescu despre Bugetul pe 2011   octombrie 11th, 2010

Foto: indiscret.ro

Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat, luni, ca in cadrul consultarilor cu presedintele Basescu, s-a discutat despre necesitarea pregatirii cat mai temeinice a bugetului pe anul 2011.
Potrivit lui Marko, citat de Mediafax, discutiile au mai vizat „necesitarea stabilirii unor prioritati privind investitiile, necesitatea cresterii capacitatii de absorbtie a fondurilor europene, pentru ca in continuare avem probleme in acest sens, si in general, necesitarea stimularii economiei in perioada care urmeaza”.
Marko Bela a mai spus ca Uniunea este de acord cu asumarea raspunderii pe Legea Educatiei si a reamintit ca grupul sau sustine scaderea varstei de pensionare a femeilor la 63 de ani.
„Vazand ca in Senat, in Comisia de invatamant, dezbaterea intarzie, si dupa parerea mea nu avem sansa sa avem o lege votata foarte repede suntem de acord, si am expus aceasta opinie si aici, cu angajarea raspunderii Guvernului pe acest proiect. Am avut dezbateri, avem deja o varianta votata in Camera Deputatilor si pe baza textului existent am putea ajunge la un proiect coerent in legatura cu care Guvernul sa-si angajeze raspunderea”, a completat liderul UDMR.  (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii