Un profesor a initiat o petitie pentru ca invatatoarea aflata in greva foamei sa renunte la protest   octombrie 11th, 2010

Petitia a fost semnata deja de peste 400 de persoane (foto: realitatea.net)

Un profesor a initiat o petitie prin care ii cere invatatoarei din Caracal, aflata in greva foamei, sa renunte la aceasta forma de protest.

„O rugam sa inceteze greva foamei si apoi sa continuam lupta pentru o viata decenta, pentru demnitate si normalitate in Romania! Si pentru debarcarea actualei puteri si curatarea clasei politice de mizeria ce o caracterizeaza de 20 de ani incoace!”, se arata in petitia initiata de Dumitru Vladimir.

Pana in acest moment petitia a adunat peste 430 de semnaturi, noteaza realitatea.net.

Cristina Irina Anghel, in varsta de 51 ani, invatatoare la Scoala nr. 2 din Caracal a intrat in greva foamei pe 26 august 2010, ca forma de protest impotriva diminuarilor salariale.

„Acest gest extraordinar de demnitate sa le fie de folos multor profesori si nu numai, ascunsi in carapacea ignorantei, a delasarii, a ipocriziei si a fricii ! Totusi suntem constienti de riscul extrem de mare ca organismul d-nei Anghel sa intre in colaps!”, sustine initiatorul petitiei.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii