“The Bourne Legacy”, fara Matt Damon   octombrie 12th, 2010

Foto: Wikipedia

Matt Damon nu-l va mai interpreta pe agentul Jason Bourne in cea mai recenta pelicula a seriei, dupa cum a declarat insusi regizorul celui de-al patrulea film, Tony Gilroy.

Potrivit agentiei europapress.es, aceasta pelicula nu va fi o continuare a celorlalte trei de pana acum si va avea in rolul principal un alt actor. Chiar daca este intitulat “The Bourne Legacy” (“Mostenirea lui Bourne”), filmul nu va fi o continuare a povestii din celelalte trei, ci “o pelicula de sine statatoare, cu o poveste proprie si un protagonist nou”, dupa cum a explicat Tony Gilroy. Potrivit acestuia, “nimeni nu ii va lua locul lui Matt Damon intrucat nici agentul Bourne nu va mai exista”.

Prin aceasta pelicula, intentia producatorilor este de a construi povestea “unei conspiratii la scara larga”, in care Jason Bourne este personajul din umbra, cel de la care porneste actiunea noului film, dar pe care nu se mai bazeaza, asa cum se intampla pana acum.

Iesirea lui Damon din proiect nu este insa deloc surprinzatoare. El insusi a declarat in urma cu cativa ani ca daca Paul Greengrass nu va regiza urmatorul film, nici el nu-si va dori sa mai joace rolul lui Bourne.

C.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii