3 sfaturi pentru ingrijirea tenului   octombrie 12th, 2010

Foto: avantaje.ro

Fiecare dintre noi are nevoie de tratamentul potrivit pentru pielea supusa zilnic la o multime de factori externi agresivi. Vantul deshidrateaza, alimentatia nepotrivita aduce dupa sine diverse afectiuni, iar razele solare poarta o mare vina cand vine vorba de imbatranirea tenului.

De aceea, este foarte important ca atunci cand se doreste un astfel de tratament sa se stabileasca natura tenului, informeaza stylebistro.com. Exista patru tipuri: normal, gras, uscat si mixt, iar pentru cele mai bune rezultate tine cont de aceste sfaturi:

  • Consulta un profesionist – un dermatolog sau o cosmeticiana pot recomanda produsele de ingrijire si de machiaj, potrivite pentru fiecare tip de ten.
  • Pastreaza un jurnal – cel putin o luna, noteaza aspectul tenului, imediat dupa ce te-ai trezit, la pranz si inainte de culcare. Schimbarile hormonale pot afecta pielea fetei.
  • Citeste etichetele – inainte de a cumpara orice produs, verifica ingredientele continute. Daca nu cunosti toate substantele, citeste despre ele, pentru ca este mai bine sa fi informata decat sa iti para rau mai tarziu.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii