Ashton Kutcher si Demi Moore fac o calatorie spirituala in Israel   octombrie 12th, 2010

Foto: 6am.ro

Actrita Demi Moore si sotul sau Ashton Kutcher au plecat intr-o calatorie spirituala in Israel, pentru a petrece timpul impreuna, departe de presa si problemele cotidiene.

Cuplul de la Hollywood doreste sa stea, cel putin pentru cateva zile, departe de zvonurile infidelitatii lui Ashton si de certuri, informeaza Daily Mail. Kutcher a postat pe contul sau de Twitter: “Impartim Dragoste si Lumina in Israel. Cerem energiei sa ne reconecteze prin asemanari si sa facem compromisuri in diferente”.

Actorul a tinut un discurs la Bezeq Expo in Tel Aviv si a mentionat importanta site-urilor de socializare, pe care impreuna cu sotia sa le foloseste constant. “De multe ori, sunt impreuna cu Demi in aceeasi camera si postam mesaje online, este un pic ciudat”, a mai precizat acesta.

In urma cu cateva zile, o tanara a declarat jurnalistilor americani ca ar fi petrecut o noapte impreuna cu Ashton, in timp ce Moore era plecata la filmari. Vedeta a negat zvonurile, iar de atunci, cei doi au iesit in public doar impreuna.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii