Baraj Euro 2011, „under 21”: Romania – Anglia 0-0   octombrie 12th, 2010

foto: prosport.ro

Nationala de tineret a Romaniei a ratat calificarea la Euro 2011, dupa ce a remizat la Botosani, scor 0-0, cu Anglia, in mansa a doua a barajului. In tur, englezii au castigat cu 2-1.

Ai nostri au inceput in forta, iar Sburlea a fost aproape de gol in chiar primele secunde ale meciului! Au urmat cateva ocazii ale englezilor, cand Lung s-a opus excelent la suturile lui Sturridge (minutul 9) sau cand Jones (minutul 10) n-a profitat de o gafa a portarului nostru. Cea mai mare sansa a primei reprize a avut-o Alexe (minutul 38), care a tras peste poarta din mijlocul careului mare, dupa o faza la care au contribuit Torje si Barboianu. De asemenea, si Torje (minutul 43) l-a incercat pe Fielding dintr-o lovitura de la 30 de metri, batuta cu pamantul, dar portarul englez a respins in corner. Ritmul a scazut o data cu intrarea in repriza a doua, dar chiar si asa Torje a irosit usor o lovitura libera de la 25 de metri ,cu un sut in zid (minutul 48), apoi a preferat un vole in locul unei preluari (minutul 55). Sburlea l-a incercat si el cu doua suturi de la distanta pe Fielding (minutele 62 si 69), pentru ca englezii sa replice abia in minutul 77, dintr-o lovitura libera, dar Lung a respins. Pana la final, romanii au atacat haotic, cu mingi aruncate in careul advers, prada usoara pentru masivii fundasi englezi. (M.G.)

 

Romania – Anglia 0-0

Stadion: „Municipal”, Botosani.

Romania: Lung – Rapa (62 Chiriches), Gaman, Papp, Barboianu – Gardos, Bicfalvi – Torje, Sburlea, Hora (78 Gangioveanu) – Alexe (73 Rusescu). Selectioner: Emil Sandoi.

Anglia: Fielding – Mancienne, Smalling, Jones, Bertrand – Henderson, Muamba – Cleverley, Sturridge (63 Lansbury), Rose (82 Cork) – Welbeck (90 Delfouneso). Selectioner: Stuart Pierce.

Cartonase galbene: Gaman (74) / Rose (41), Manciene (42), Sturridge (63), Cleverley (69).

Au arbitrat: Au arbitrat: Fredy Fautrel – Cyril Gringore (FRA), Nicolas Pottier (toti din Franta).

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii