Catalin Botezatu s-a tratat cu ceaiuri in Beirut   octombrie 12th, 2010

Foto: myconfidential.ro

 

Dupa doar 10 zile de cand a suferit un preinfarct, Catalin Botezatu a reusit sa isi revina cu ajutorul unor ceaiuri prescrise de un medic din Liban. Designerul se afla de cateva zile la Beirut, unde a fost tratat de doctorul Zein cu ceaiuri care ii poarta numele si cu mai multe tratamente naturiste.

Botezatu a suferit acum cateva zile un infarct datorat oboselii acumulate si a stresului zilnic insa a refuzat sa se interneze. Medicii i-au montat un aparat care-l monitorizeaza prin satelit, informeaza agentia de presa mondena.

Pentru a se vindeca, designerul a apelat la doctorul Zein din Liban, pe care l-a cunoscut in urma cu mai multi ani. El consuma de ceva vreme ceaiuri naturale prescrise de medic, cu ajutorul acestora reusind sa slabeasca si sa se mentina.

Acum, insa, creatorul a apelat la doctorul Zein pentru a-i prescrie un tratament naturist pentru scaderea tensiunii si curatarea arterelor.

“Stau de patru zile in Beirut. Prietena mea, Tania, m-a adus din nou la doctorul Zein, spunandu-mi ca am nevoie de tratamentele lui. Mi-a dat ceaiuri, am urmat sedinte de relaxare traditionale si un regim alimentar strict, pe baza naturista. Este incredibil cum, dupa doar patru zile, rezultatele sunt vizibile. Nu mai am tensiune, ma simt excelent, parca am reinnascut”, a declarat Catalin Botezatu, care se va intoarce in Romania in cursul zilei de azi.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii