Cele mai mari scoli de business vin la Bucuresti – VEZI TOPUL UNIVERSITATILOR   octombrie 12th, 2010

Participarea este gratuita dupa inscrierea online (foto: executivemba.co.in)

Cele mai mari scoli de business din intreaga lume vor fi prezente la sfarsitul lunii, la Bucuresti, cu ocazia QS World MBA Tour, pentru a-si prezenta ofertele de programe Full-time sau Executive MBA.

Participarea este gratuita dupa inscrierea online. In plus, primii 100 de vizitatori vor primi gratuit TopMBA Career Guide.

QS World MBA Tour va avea loc pe 28 octombrie, la Hotel Intercontinental. Printre scolile de business participante se numara IE, Hult International Business School, TASMAC London School of Business, IESE,  Vlerick Leuven, Kent Business School, INSEAD si Maastricht School of Management, noteaza marti Campus News.

Topul celor mai bune scoli de business din lume

Topul celor mai bune scoli de afa­ceri din lume este dominat de uni­versitatile americane. Din punctul de vedere al asigurarii viitorului fi­nanciar, pe primele trei locuri se afla Stanford, Harvard si Wharton. In ceea ce priveste siguranta gasirii unui loc de munca in trei luni de la absolvire, opzitiile de top sunt ocupate de Indian School of Business, urma­ta de Hong Kong UST Business School, potrivit clasamentul general mondial al „Financial Times”, citat de Financiarul.

Topul  intocmit de Economic Intelligence Unit (EIU) 2009 arata ca printre cele mai bune scoli de afaceri din Europa se numara IESE Business School – Universitatea Navarra, Spania, IMD din Elvetia, urmata de London Business School din Marea Britanie, Vlerick Leuven Gent Management School si Cambridge Judge Business School. In topul EIU se regasesc HEC Paris si scolile de afaceri din Spania. Romania nu are nicio scoala de afaceri in clasamentul general mondial al „Financial Times”, nici in topul Economist Intelligence Unit.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii