Clientii nemultumiti, lasati cu ochii in soare de BCR   octombrie 12th, 2010

(foto: arhivafoto.ro)

Banca Comerciala Romana (BCR) a evitat sa se intalneasca astazi cu reprezentantii a peste 400 de clienti nemultumiti, din motive formale. Societatea Civila de Avocati Piperea si Asociatii, care ii reprezinta pe “cei 400”, a fost rugata prin fax sa depuna contractele de credit ale clientilor.

Reprezentantii firmei de avocatura, citati de agentia Agerpres si preluata de Capital.ro, au declarat ca respectivele contracte, a caror absenta a fost invocata, blocand astfel procedura de conciliere, sunt si in posesia bancii, intrucat au fost emise chiar de catre BCR.

Potrivit Piperea si Asociatii, in litigiile bazate pe dreptul protectiei consumatorilor, cum este cel cu institutiile financiare, nu este necesara indeplinirea concilierii prealabile, intrucat aceasta este reglementata de Codul de Procedura Civila.

A.B.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

octombrie 12th, 2010 at 11:55
Tiganii in Romania si in lume : Tiganii in Romania si lume spune:

[…] articolul detaliat pe care l-a scris Adrian Năstase o puteţi face aici.Related External LinksSorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » Clientii nemultumiti, lasati …Business-ul in trei tablouri – Stiri imobiliare RomaniaBorcea nu a fost l?sat cu noul parfum […]