Edgar Davids, scandalagiu si la Crystal Palace   octombrie 12th, 2010

foto: cpfc.co.uk

Recunoscut drept unul dintre cei mai duri jucatori din toate timpurile, olandezul Edgar Davids si-a aratat temperamentul si la Crystal Palace, provocand un incident monstru cu fundasul Julian Bennett.

Fostul international, ajuns acum la 37 de ani, si-a uimit colegii in momentul in care l-a impins pe Bennet si i-a strigat in fata: „Eu sunt seful aici, s-a inteles!?”. Cotidianul britanic „The Sun” scrie ca Davids si-a iesit din minti la un banal antrenament al formatiei Crystal Palace in momentul in care Julian Bennett a avut tupeul sa-l certe pentru ca trimis mingea in afara terenului. Un martor la incident a descris pentru „The Sun” ce s-a intamplat: „Davids nu prea s-a simtit in largul lui de cand a venit la echipa, in vara asta. Cred ca remarca lui Bennet la adresa olandezului a fost putin deplasata, iar asta l-a scos din sarite pe Edgar. S-a dus peste Julian, l-a apucat de gat si i-a strigat in fata «Eu sunt seful aici, s-a inteles!?». Toti au ramas masca, nimeni n-a avut curajul sa deschida gura sau sa intervina”.
De-a lungul carierei, Edgar Davids a fost implicat in numeroase scandaluri. Pe cand evolua la AC Milan, olandezul s-a batut la un antrenament cu romanul Cosmin Contra, ambii fiind colegi de echipa. In 1996, Davids a fost exclus din lotul „batavilor” chiar in timpul Campionatului European, deoarece a tipat la antrenorul Guus Hiddink. (L.T.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii