Fiul bateristului Led Zeppelin isi omagiaza tatal printr-un turneu   octombrie 12th, 2010


Jason Bonham, fiul legendarului baterist al trupei Led Zeppelin, John Bonham, mort acum 30 de ani, isi omagiaza tatal printr-un turneu intitulat “Jason Bonham’s Led Zeppelin Experience”, scrie musicradar.com.

John Bonham a murit pe 25 septembrie 1980 si fiul sau sau incearca sa aduca prin noul turneu, in care va canta numai piese din repertoriul Led Zeppelin, un omagiu vietii si carierei sale.

“Dar este vorba si despre viata mea“, spune Jason, care descrie concertele ca fiind veritabile spectacole multimedia, cuprinzand filmulete, fotografii si jocuri de lumini. Primul concert din cadrul turneului a avut loc pe 8 octombrie, in  Dawson Creek, Canada.

John Bonham, membru fondator al trupei Led Zeppelin si considerat de critici unul dintre cei mai influenti bateristi din toate timpurile, a murit la varsta de 32 de ani, sufocandu-se cu propria voma dupa ce consumase 40 de shot-uri de votca.

Cateva luni mai tarziu, pe 4 decembrie 1980, colegii de trupa ai lui Bonham au anuntat desfiintarea formatiei: “Dorim sa facem cunoscut faptul ca pierderea dragului nostru prieten si adancul respect pe care il purtam familiei sale ne-au facut sa luam decizia de a nu mai continua acest proiect.”

A.S.

“Jason Bonham’s Led Zeppelin Experience”, Black Dog: http://www.youtube.com/watch?v=Eeh-chvy7jA&feature=player_embedded

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii