Gica Hagi: L-am sustinut pe Razvan, dar trebuie sa ii raspund acum”   octombrie 12th, 2010

foto: sport365.ro

Fostul numar zece al nationalei Romaniei, Gheorghe Hagi, a declarat ca se simte jignit de declaratiile lui Razvan Lucescu potrivit carora tara noastra nu a obtinut nicio mare performanta in fotbal.

„Regele” nu poate intelege de ce Razvan Lucescu considera ca este singur impotriva tuturor, in conditiile in care, daca ar cere sprijin, ar fi ajutat cu placere. „M-am simtit jignit! Sa spui ca nu am facut nici o mare performanta e o mare greseala! Nu esti la echipa de club sa zici astfel de lucruri. Nu cred ca exista om care sa nu isi doreasca ca Romania sa castige! Cum sa spui ca esti singur contra tuturor? Eu nu vorbesc de locuri. In sport trebuie sa crezi in sansele tale. Nu poti sa fii campion daca nu simti ca poti sa faci asta. Totdeauna am simtit ca pot sa fac ceva. Nu singur, alaturi de colegii mei. Cum sa n-avem jucatori? Avem tineri campioni, copii care vin din urma! Au fost performante in trecut, performante mari! Poate il apasa pe Razvan! S-au facut performante mari si-n 70 si-n anii 90. A facut greseli mari! Echipa nationala, formata din romanii labili psihici, a fost pe locul 3 in lume! Acum e 46! Ce facem, aruncam totul sub pres? Stergem totul? Distrugem tot ce a fost? Nu mai pot sa tac, l-am sustinut, dar acum trebuie sa-i raspund! Ii vorbeste un om care a stat 20 de ani la echipa nationala! Uite ca sunt si oameni competenti in Romania. Noi am facut performanta. Steaua a fost prima echipa din Estul Europei care a castigat Cupa Campionilor. Am fost la turnee finale, am castigat meciuri mari, am castigat grupe. Si taica-su a facut performanta. M-am saturat sa tac si sa il aud intrebandu-se ce performante a facut Romania! Pune o presiune enorma pe jucatori cand spune ca suntem singuri impotriva tuturor”, l-a atacat Hagi pe Razvan Lucescu pentru declaratiile sale, citat de prosport.ro. (A.M.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

octombrie 12th, 2010 at 20:44
Sorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » Razvan Lucescu si-a cerut scuze de la Hagi spune:

[…] lui Razvan Lucescu dupa interventia lui Gica Hagi pune si mai multe paie pe focul aprins dupa partida Franta – Romania. In ultimele zile, vocile […]