Hotelierii de pe Valea Prahovei ofera reduceri de 10% pentru Craciun si Revelion   octombrie 12th, 2010

Un pachetul de Craciun pentru un hotel de trei stele costa 500 de lei (foto: olx.ro)

Pentru a putea concura cu ofertele venite de peste granita, proprietarii pensiunilor si hotelurilor de pe Valea Prahovei si din Brasov au redus cu 10% pretul pachetelor de sarbatori. Chiar si asa, romanii care vor sa isi petreaca  Craciunul si Revelionul in statiunile din tara trebuie sa dea mai multi bani decat cei care aleg ofertele strainilor.

Pe Valea Prahovei pachetul de Craciun pentru un hotel de trei stele costa 500 de lei, pret in care sunt incluse 3 nopti de cazare, mic dejun si o cina festiva.

De Revelion insa pretul este 1.250 lei. Asta inseamna cazare la un hotel de 3 stele, trei nopti cazare, mic dejun si trei cine festive.

In Poiana Brasov preturile sunt ceva mai pipierate. De Craciun trei nopti de cazare costa peste 800 de lei, iar de Revelion, patru nopti de cazare se ridica la peste 2.300 de lei.

Daca vreti insa sa va petreceti sarbatorile la tara puteti alege zona Bran-Moeciu unde de Craciun trei nopti au un pret estimat de 850 de lei, suma in care sunt incluse demi-pensiune si masa festiva, iar de Revelion pretul estimat pentru trei nopti de cazare este de 600 de lei, pret ce include demi-pensiune si cina festiva.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii